moshaverrkhob
moshaverrkhob

بهترين فاصله سني بين فرزندان با توجه به علم روانشناسي

بهترين فاصله سني در ميان فرزندان چقدر باشد خوب است؟ چه موقع بهتر است تا فرزند دوم به دنيا بيايد؟ طبيعي است سوالات اين مدلي در ذهن پدر و مادرها بسيار وجود دارد بسياري از والدين معتقدند كه بايد فاصله سني در ميان فرزندان كم باشد تا آن ها با هم بزرگ شوند و عده اي ديگر اعتقاد دارند تا فاصله سني آن ها بايد كمي بيشتر باشد تا در ميان شان تنش و مشكلي به وجود نيايد، در اين مورد اختلاف نظرهاي بسياري وجود دارد.

بسياري از روانشناسان فاصله سني ۳ تا ۵ سال را مناسب مي دانند زيرا آن ها مي گويند در اين بازه بايد بدن مادر زمان كافي براي كسب آمادگي جسمي و روحي را براي فرزند دوم داشته باشد و كودكان نيز به رشد شناختي نسبي رسيده باشند. اگر در مورد فاصله سني مناسب آگاهي كاملي داشته باشيد مي توانيد تصميم هاي درستي در مورد اين موضوع بگيريد، همچنين با كمك مشاوره كودك مي توانيد در اين خصوص اطلاعات كسب كنيد.

فاصله سني بين فرزندان، مضرات فاصله سني كم
اختلاف سني فرزندان با يكديگر از مسائلي است كه بايد مورد بررسي قرار گيرد اگر فاصله بين زايمان ها كم باشد براي مادر آسيب ها و عوارضي به همراه خواهد داشت در صورتي كه مادر كمتر از سه سال از بارداري اول اقدام به بارداري دوم كند در اين هنگام احتمال كم خوني در مادر و فرزند بسيار زياد است.

علائم و نشانه هاي كم خوني تا قبل از بارداري پنهان مي ماند و بيشتر در دوران بارداري خودش را نشان مي دهد، همچنين احتمال دارد كودك زودتر از زمان طبيعي اش به دنيا بيايد.

نوزاداني كه فاصله سني آن ها كمتر از سه سال مي باشد دچار مشكلاتي مانند كمبود وزن مي شوند و هم چنين اختلالات رفتاري، حركتي و يادگيري در آن ها افزايش مي يابد. بنابراين در صورتي كه قصد داريد به بچه دوم فكر كنيد بهتر است در اين خصوص با روانشناس متخصص كمك بگيريد و در مورد وضعيت خود با او مشورت كنيد.

تصور اشتباه در مورد فاصله بارداري دو فرزند
برخي گمان مي كنند كساني بايد فاصله سه سال را رعايت كنند كه فرزند اول آن با سزارين به دنيا آمده باشد در صورتي كه آن ها بايد اين نكته را در نظر بگيرند كه هيچ رابطه اي ميان فاصله سني دو فرزند و نوع زايمان وجود ندارد و مادر نياز دارد تا ميان زايمان هايش فاصله اي باشد تا ويتامين هاي مورد نياز بدنش تامين شود و سلامت جنين به خطر نيفتد.

براي اين كه مادر يك بارداري سالمي را تجربه كند بايد توده بدني، انرژي و ذخاير بدن خود را جايگزين نمايد و ثابت شده است بارداري هاي متوالي و با فاصله سني كم سلامت مادر و جنين را با خطراتي رو به رو مي كند و منجر به كاهش سلامت آن ها مي شود.

مهارت تاب آوري
درباره مهارت تاب آوري چيزي شنيده ايد؟
فاصله سني بين فرزندان، عوارض فاصله سني بسيار زياد بين فرزندان
زماني كه فاصله بين بارداري زياد باشد ممكن است مادر دچار مسموميت بارداري شود كه در اين صورت خطراتي مانند افزايش فشارخون، ورم دست و پا و دفع پروتئين از طريق ادرار در دوران بارداري مادر را تهديد مي كند، هم چنين بالا رفتن سن مادر و تولد نوزاد نارس، سقط جنين، كم شدن توان مادر از نظر قدرت باروري و احتمال هماهنگي كودك با والدين سن بالا از عوارض است كه به دليل فاصله زياد ميان فرزندان به وجود مي آيد و باتوجه به عوارض احتمالي كه وجود دارد بايد اقدام براي بارداري بين ۳ تا ۵ سال با بارداري اول باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بهترين فاصله سني بين فرزندان با توجه به علم روانشناسي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/12/29  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب